Gepost door: Tom Staelens | 17/02/2009

in antwoord op …

Even kort op alles hier antwoorden, dan gaan slapen… zal morgen nog eens een blogbericht typen, dan heb ik daar wat meer tijd voor…
Er is effectief wel elke 13de van elke maand een “duvelfeest”, maar is niets “groot”, is gewoon 2 duvels voor de prijs van 1. En daar kom je dan nog eens wat Belgen tegen. Waren vorige vrijdag met onze baas naar daar geweest…

Dag meter 🙂 tof om te lezen dat je me ook kan volgen vanaf de pc… ik weet dat het even stil is geweest hier op mijn blog, maar ben het weekend een beetje ziekjes geweest, en veel is er dus niet gebeurd. Maar morgen zal ik dus proberen nog eens iets langer te typen.

Nu heb ik van bijna iedereen al iets gehoord van de fam. Cirefice. just van cé niet … tssss
Goh toiletproblemen vallen goed mee… gewoon iets harder je best doen 😉

Ik ga nu es in mijn bedje kruipen, morgen vroeg op om te werken, en heb zo’n soort van “examen” chinees morgen, zo “test” over alles wat we al zagen. Spannend :p

Slaapwel gewenst vanuit Shanghai!

Advertenties

Responses

 1. Als ge buist moede dan terug naar huis ? :p

 2. Hallo Tom,

  Hier de vader van de cé;hij komt juist terug van de mini-voetbal en zal later wel iets laten weten! Je kent hem ondertusen al wel zeker!No stress… Pas de panique…à s’ naise ( wil zeggen op t’gemak maar dat je wist je wel zeker…)
  Alles blijkbaar OK daar met al die chinezen? T’is nu bijna 3 uur s’morgens daar bij jullie, dus veronderstel ik dat jullie slapen(???) Als je al die foto’s van SHANGAI bekijkt,lijkt het me daar hééél druk te zijn,maar ik had niets anders verwacht! Dan maar liever de Dordogne , de Haute-Savoie of de Ardèche… Da’s meer mijn ding ding ( da’s ook chinees toch?)
  Hopelijk bevalt het je daar allemaal; dat is wel het belangrijkste. Ik ben van het dynosaurus tijdperk, want ik schrijf nog altijd op zijn oud’s!!
  Ik zal wat vaker naar je blog kijken, beloofd! Groetjes van mij en Hilde en tot leesssssssssssssss
  A big hug from the father of the cé en de miche!!!! Het ga je daar goed..
  PS. Club Brugge betreurt je afwezigheid, tenzij je daar misschien de gele parel voor hen vindt. Die hebben ze blijbaar broodnodig!!
  Sluuuuukes.

 3. Nog ne gokchinees, neenee laat maar daar dan :p

 4. Bon, das ier dus echt wel e kutsysteem zelle. zoveel foutmeldingen om ier maar iets te kunnen typen. Hopelijk lukt het dus nu wel.:)

  Ik had toch al iets van mij laten horen, in het begin, en door problemen met da spul ier heb ik dus nog niet veel meer kunnen posten.

  Enfin, ik zal u zeker nog is een smske sturen naar uwe chinese nummer. Geniet ervan nog daar.

  Groetjes,


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: