Gepost door: Tom Staelens | 29/04/2009

虎标红万金油

Hallo,

Ben zojuist met iemand van’t werk achter 虎标红万金油 gegaan, dus meter en peter Patrick, ’t is in orde. Als’t der nog iemand iet nodig heeft, ’t is nu’t moment om’t te poste 🙂

Advertenties

Responses

 1. Oh jah, is 2€ voor e potteke, dus twee keer niets…

 2. Jah den 虎标红万金油 van tegewoordig is goeiekoop

 3. voor mij niets meebrengen,…….maar wel ne keer komen koken 😉

 4. hebben ze daar ginseng ook

 5. wat is ginseng?

 6. Er zijn een paar soorten Ginseng (Panax) in de Klimopfamilie (Araliaceae). De naam Ginseng komt van het Chinese ‘Ren Shen’. Ze groeien voornamelijk in het oosten van Azië en Noord-Amerika in de koelere klimaten. De wortels van de soorten uit het geslacht Ginseng (Panax) worden gebruikt in de fytotherapie.

  Ginseng verbetert volgens onderzoekers van de universiteit van Arizona het psychisch welbevinden en het immuunsysteem. Het Nationaal gezondheidsinstituut van de Verenigde Staten erkent goede wetenschappelijke onderbouwing voor sterking van het immuunsysteem, van het hart en voorkomen van diabetes, net als de Mayo Clinic. Ginseng zou in het bijzonder werken ter stimulering van het hart en de bloedsomloop, als afrodisiacum, antidepressivum en als voeding voor de zenuwen. Daarnaast zou ginseng de opbouw van eiwitten en het concentratievermogen bevorderen, alsmede lichamelijke en geestelijke belasting verzachten. Ook vertoont ginseng een gunstige invloed bij Diabetes mellitus, overgangsklachten en de seksuele activiteit bevorderen. Tenslotte zou ginseng de cholesterolspiegel gunstig beïnvloeden, de bloeddruk verlagen en chronische verkoudheden sneller genezen. En griep voorkomen. Ginseng kan kanker voorkomen en genezing van maagkanker en longkanker bevorderen en werken tegen leukemie. Ginseng is werkzaam tegen impotentie.

  Ginseng wordt sterk afgeraden bij mensen met nierproblemen. Ginseng kan bloedingen veroorzaken. Ginseng mag niet samen met een aantal medicijnen ingenomen worden vanwege ongunstige wisselwerkingen.

  —–

  Ne plant dus

 7. Bedankt voor de zeer uitgebreide beschrijving :p

 8. Graag gedaan.
  Onder het stippelijntje staat het belangrijkste samengevat


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: