Gepost door: Tom Staelens | 11/09/2009

Medical Examination

Begin van de week was gewoon werken, vergaderen, … nothing special…

Tot dan deze donderdag!

Voor zij die het weten: herinner je je al mijn heen en weer geloop voor het verkrijgen van mijn medische gegevens voor mijn Visa?

Wel! Nu terug in China moest ik terug een hele resem tests (opnieuw) ondergaan. Voor al zij die naar China gaan om te werken: Don’t bother teveel over u medische zaken in België, je moet het toch terug doen wanneer je in China bent. En het heeft heel wat voordelen om je medische zaken hier in China af te handelen.

Zoals ik al zei: in België was het een heen en weer geloop om alles in orde te krijgen, en heeft het mij meerdere dagen gekost.

In China => één en al efficiëntie! 😮
Je gaat naar de balie, en geeft je papier af met daarop je afspraak nummer. Je krijgt een ander nummer en gaat naar de wachtzaal. Na een 5-tal minuten zie je jouw nummer op het scherm verschijnen. Je gaat door een deur, en daar zitten twee personen te wachten die enkele zaken van jou in hun pc inbrengen.

Daarna ga je de deur uit, draai naar rechts, en daar is een gang met een 10 tal kamertjes. Je gaat kamertje 1 binnen, en krijgt een soort van badjas, en moet je bovenkleding uitdoen. In een lokkertje kan je al je overbodige spullen kwijt.

Dan ga je je “>naar kamertje 2 voor een eerste onderzoek, kamertje 3, kamertje 4 … tot je ze allemaal gehad hebt (op een klein uurtje is dat gedaan). Is er nog iemand bezig in jouw volgend kamertje, dan stuurt één van de chinese meisjes daar je naar een ander vrij kamertje. Op het einde van de rit moet je gewoon zien dat alle kadertjes voorzien zijn van een stempel 🙂 Gaat heel snel, alles op 1 plaats … leve chinese efficiëntie! Op het einde gewoon nog even je adres opgeven, en alles wordt mooi kant en klaar naar jou opgestuurd eenmaal alle resultaten geanalyseerd.

Oh! Blijkbaar wordt in China ook bij mannen nagegaan of ze zwanger zijn :p heb zo’n echografie moeten ondergaan.

Advertenties

Responses

  1. En , …ni zwanger ??

  2. Haaaaahahahaha das echt té belachelijk en té grappig, aleee jong da kan toch ni

    en wat zou er allemaal in da vrijkamertje gebeuren..

  3. en goedgegeurd voor de dienst

  4. Hoe is het daar?

    O’Sullivan heeft de Shanghai Masters gewonnen e, nix van gezien 😛 ?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: